Antena 3 CNN Actualitate Ioan Rus: Sile şi Nuţu Cămătaru sunt daţi în urmărire generală. O să fie găsiţi

Ioan Rus: Sile şi Nuţu Cămătaru sunt daţi în urmărire generală. O să fie găsiţi

Ioan Rus: Sile şi Nuţu Cămătaru sunt daţi în urmărire generală. O să fie găsiţi
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Mai 2012   •   14:31

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a declarat, sâmbătă, că Sile şi Nuţu Cămătaru, care nu au fost găsiţi vineri seară la domiciliu de către poliţişti, au fost daţi în urmărire generală şi vor fi găsiţi, conform Mediafax.
   
Întrebat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, în cadrul unui briefing de presă la finalul unei întâlniri regionale cu şefii structurilor Ministerului de Interne din Transilvania, cum comentează faptul că Sile şi Nuţu Cămătaru nu au fost găsiţi la domiciliu, Rus a răspuns că cei doi sunt căutaţi de Poliţie.
   
"Sunt daţi în urmărire generală în acest moment şi căutaţi de Poliţie. O să fie găsiţi", a spus Ioan Rus.
   
Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru nu au fost găsiţi la domiciliu, vineri seară, pentru aplicarea mandatelor de executare a condamnărilor definitive, au anunţat, sâmbătă, reprezentanţii Poliţiei Capitalei.
   
"Ce doi au fost căutaţi de Poliţia de pe raza domiciliilor, adică Poliţia Capitalei, respectiv, Poliţia Ilfov. Pentru că nu au fost găsiţi, a fost sesizat Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru a fi daţi în urmărire naţională", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a precizat că, deocamdată, nu există indicii potrivit cărora fraţii Cămătaru ar fi părăsit ţara, subliniind însă că împotriva celor doi nu exista restricţia de a pleca din România.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close