Antena 3 CNN Actualitate Ioana Maria Vlas: Mi-e frică de spaţii deschise şi de oameni mulţi (VIDEO)

Ioana Maria Vlas: Mi-e frică de spaţii deschise şi de oameni mulţi (VIDEO)

Ioana Maria Vlas: Mi-e frică de spaţii deschise şi de oameni mulţi <font color=red>(VIDEO)</font>
08 Apr 2008   •   19:24

Ioana Maria Vlas a mers astăzi la poliţie, una dintre obligaţiile pe care şi le-a asumat după ce a fost pusă în libertate. Fostul preşedinte al Sov Invest nu are voie să părăsească România. Ieşită din închisoare după 5 ani, Ioana Maria Vlas a început dezvăluirile. Întrebată cum se simte în sfârşit în propria casă, Ioana Maria Vlas a declarat că ?orele de libertate au fost grele. Mi-e frică de spaţii deschise şi de oameni mulţi. Nu mai ştiu să deschid uşi?. Declaraţiile sale au început însă în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, unde Vlas a povestit cum a început colaborarea ei cu Sorin Ovidiu Vântu.

PRIMA ZI DE LIBERTATE:  

?Mama FNI? l-a acuzat pe cunoscutul om de afaceri că s-ar afla în spatele căderi Fondului Naţional de Investiţii. ?Domnul Vântu este cu banii, eu sunt cu faţada. (...) Există o expertiză care arată în mod clar, nu pe vorbe, că în conturile lui Vântu s-au dus multe mii de miliarde?.

Vlas susţine că nu se teme acum pentru viaţa ei. Şi-a început prima zi în libertate cu o vizită la poliţie, pentru a fi luată în evidenţă, aşa cum cere legea.

Antena 3

×
Parteneri
Hidroelectrica a anunţat perioada în care se transmite indexul în mai 2024
x close