Antena 3 CNN Actualitate Iohannis, mesaj de ultimă oră pe Twitter: România este pregătită!

Iohannis, mesaj de ultimă oră pe Twitter: România este pregătită!

Liderii europeni au ajuns la un acord pentru deblocarea viitorului buget al Uniunii Europne și a pachetului de redresare economică, a anunțat, joi, pe Twitter președintele Klaus Iohannis.

Iohannis, mesaj de ultimă oră pe Twitter: România este pregătită!
Sursa foto: Presidency.ro
de Dan Gabor    |    10 Dec 2020   •   21:48

„Acord important astăzi prin deblocarea viitorului buget al Uniunii Europene și a pachetului de relansare economică. România este pregătită să folosească aceste fonduri pentru reforme și investiții în sectoare cheie, în beneficiul tuturor românilor”, arată mesajul.

Președintele Klaus Iohannis a participat la reuniunea Consiliului European.

Liderii ţărilor Uniunii Europene şi ai instituţiilor comunitare au ajuns, joi, în cursul reuniunii Consiliului European, la un acord privind aprobarea bugetului multianual şi a Planului de relansare economică post-pandemie, în contextul în care procedurile erau blocate de Ungaria şi Polonia, potrivit Mediafax.

"Acord în privinţa bugetului multianual şi a Planului de relansare «Viitoarea generaţie UE». Acum putem începe implementarea şi reconstruirea economiilor noastre. Planul de relansare crucial va stimula tranziţia ecologică şi digitală", a anunţat, prin Twitter, Charles Michel, preşedintele Consiliului European.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close