Antena 3 CNN Actualitate Iohannis, despre accidentul ministrului Bode: Se vede nevoia dezvoltării infrastructurii rutiere

Iohannis, despre accidentul ministrului Bode: Se vede nevoia dezvoltării infrastructurii rutiere

Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, dacă apreciază că și ministrul Lucian Bode are o vină pentru accidentul produs de șoferul mașinii cu care se deplasa pe Valea Oltului, în urmă cu câteva zile. Șeful statului a răspuns că este regretabil că a avut loc un accident în care a fost implicat un demintar al statului și că autoritățile competente vor face investigațiile de rigoare.

Iohannis, despre accidentul ministrului Bode: Se vede nevoia dezvoltării infrastructurii rutiere
de Gabriel Dano    |    02 Sep 2020   •   19:30

"Este regretabil că se întâmplă un accident, chiar în condițiile în care în mașină se află un demnitar al statului. De aici putem să tragem cel puțin două concluzii clare: prima, că nu este bine să te grăbești, când ești cu mașina undeva - și acesta este un lucru pe care ar trebui să-l reținem cu toții - și al doilea: se vede încă o dată, din păcate, foarte clar nevoia dezvoltării infrastructurii.

Dar, din toată discuția partea bună este că nu a fost nimeni grav rănit și acesta este un noroc. În rest, autoritățile competente vor face investigațiile de rigoare", a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă acest caz este asemănător cu cel al lui Gabriel Oprea și dacă ministrul Lucian Bode ar trebui să-și dea demisia în urma accidentului în care a fost implicat, Klaus Iohannis a spus:

"Cu greu pot fi comparate aceste două spețe. Ne amintim cu tristețe de incidentul de acum câțiva ani când un polițist a murit într-un accident. Din informațiile mele, încă se cercetează. În acest ultim accident, nu a fost vorba de vreo coloană.

Ministrul a mers cu mașina SPP. Dacă, acolo în trafic s-a greșit, vom afla repede cine și de ce a greșit. Cred că este bine să se lămurească circumstanțele, dar, din informațiile mele, ministrul a fost pe banchetă, în spate. Nu este bine să speculăm până nu avem datele", a spus Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Lucian Bode Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close