Antena 3 CNN Actualitate Iohannis, întrebat dacă Guvernul are vreo vină pentru numărul record de cazuri COVID-19: "Ceea ce s-a putut face, s-a făcut"

Iohannis, întrebat dacă Guvernul are vreo vină pentru numărul record de cazuri COVID-19: "Ceea ce s-a putut face, s-a făcut"

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat, miercuri, de reporterul Antena 3, dacă este de părere că Guvernul are vreo vină pentru faptul că am ajuns la peste 5.000 de cazuri noi de COVID pe zi.

Iohannis, întrebat dacă Guvernul are vreo vină pentru numărul record de cazuri COVID-19: "Ceea ce s-a putut face, s-a făcut"
Sursa foto: Presidency
de Dan Gabor    |    28 Oct 2020   •   18:34

 La începutul lunii august, când România avea aproximativ 1.000 de cazuri pe zi de COVID-19, șeful statului arăta cu degetul spre Avocatul Poporului, Curtea Constituțională și majoritatea parlamentară, considerând că erau vinovați pentru creșterea numărului de cazuri. 

"Suntem în pandemie și ceea ce s-a putut face s-a făcut. Nu cred că trebuie să căutăm acum vinovați, noi trebuie să căutăm soluții pentru a evita răspândirea necontrolată a bolii în populație.

Întrebat cum vede faptul că UNIFARM ține în acest moment în depozite aproximativ 200 de ventilatoare și milioane de echipamente de protecție care ar fi necesare în acest moment și nu sunt folosite, președintele Klaus Iohannis a răspuns:

"Cu siguranță acele ventilatoare, măști și așa mai departe trebuie puse în circulație și folosite acolo unde este nevoie și sunt convins că asta se va întâmpla în viitorul apropiat", a spus Iohannis.

 

×
Subiecte în articol: COVID-19 Klaus Iohannis
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close