Antena 3 CNN Actualitate Iohannis nu este amendat pentru nepurtarea măștii. Agentul constatator ”nu l-a simțit pe președinte încălcând legea”

Iohannis nu este amendat pentru nepurtarea măștii. Agentul constatator ”nu l-a simțit pe președinte încălcând legea”

Klaus Iohannis a scăpat de amendă pentru nepurtarea măștii de protecție la Congresul PNL. Explicația polițiștilor în acest caz este surprinzătoare.

Iohannis nu este amendat pentru nepurtarea măștii. Agentul constatator ”nu l-a simțit pe președinte încălcând legea”
Sursa foto: Hepta
de Rafaelo Varga    |    16 Noi 2021   •   16:34

La peste o lună de la primirea reclamației depuse de un sibian, Poliția Sectorului 1 susține că nu îl poate amenda pe Klaus Iohannis pentru că agentul constatator nu ”l-a simțit pe președinte încălcând legea pe propriile simțuri”.

Cel care a făcut sesizarea s-a întrebat de ce președintele Klaus Iohannis nu a fost amendat nici la Sibiu atunci când pe 10 noiembrie a fost împreună cu Prima Doamnă la biserică și nu au purtat mască. Acestuia i s-a răspuns să se adreseze poliției din Sibiu.

„În 10 octombrie a fost președintele filmat fără mască în spațiul public, iar eu am făcut o sesizare la Ministerul de Interne în 18 octombrie, după ce am văzut că nimeni nu spune nimic, iar președintele nu e amendat, așa cum ar fi fost amendat orice alt român în aceeași situație”, a spus sibianul care a făcut sesizarea, în timpul audierii.

Sibianul a explicat că președintele trebuia amendat pe ”modelul Raluca Turcan”, care a fost surprinsă fără mască de protecție la o acțiune a PNL Sibiu pentru plantarea unor arbori, iar autoritățile s-au sesizat din oficiu și au amendat mai multe persoane.

×
Subiecte în articol: amenda politisti Klaus Iohannis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close