Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: Acesta este sfârşitul lui Gigi Becali

Ion Cristoiu: Acesta este sfârşitul lui Gigi Becali

Ion Cristoiu: Acesta este sfârşitul lui Gigi Becali
08 Mai 2008   •   23:21

Finanţatorul Stelei, George Becali, este acuzat de procurorii anticorupţie de dare de mită după ce, miercuri seară, la Cluj, apropiaţii acestuia au fost surprinşi cu 1,7 milioane de euro într-o servietă. Acesta a fost şi subiectul dezbătut de emisiunea Sinteza Zilei de joi seară. ?Acesta este sfârşitul lui Gigi Becali, după părerea mea?, a declarat Ion Cristoiu, invitatul permanent al emisiunii.

Jurnalistul a continuat apreciind că Gigi Becali este ?inconştient?, deoarece a făcut numeroase declaraţii în media în urma scandalului în care este implicat. ?Becali are un comportament inexplicabil, (...)este inconştient şi nu-şi dă seama de pericol. Nu te duci la un post de televiziune ştiind că există probe împotriva ta?, a spus Cristoiu.

?Spuneţi-i să tacă, pentru că nu întâmplător la americani se spune că tot ce spui e în detrimentul tău. Eu spun că de data asta este ras, tocmai pe fondul prostiei lui. Când ştii că e ceva în neregula, taci. Este lipsit de control?, a declarat Ion Cristoiu.

Invitatul permanent al emisiuinii Sinteza Zilei, Ion Cristoiu a continuat pe marginea aceleiaşi teme apreciind că ?declaraţiile lui Gigi Becali arată că se întâmplă ceva în neregula cu creierul lui pentru că toţi cei care au fost chemaţi la DNA au fost prudenţi.?

?Este foarte simplu, nu mai e ca la cazul lui Năstase sau Mitrea, au inregistrările, şi gata, au sprijinul opiniei publice. Eu spun, ca telespectator (...) că e sfarşitul pentru că acest stil de a brava, de a merge la televiziuni nu mai funcţionează, a declarat Ion Cristoiu.

Totuşi, analistul Victor Ciutacu, invitat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei consideră că este posibil ca totul să fie ?o făcătură a DNA?. ?Am văzut atâtea făcături la DNA încat e posibil sa aiba intentia să-l facă şi pe Gigi Becali. Sigur că Becali a facut tâmpenii dar e evident că vor sa-l facă?, a declarat Victor Ciutacu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close