Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: Al Jazeera a ales intenţionat persoane cultivate pentru reportajul ?Ţiganca vrăjitoare?

Ion Cristoiu: Al Jazeera a ales intenţionat persoane cultivate pentru reportajul ?Ţiganca vrăjitoare?

Ion Cristoiu: Al Jazeera a ales intenţionat persoane cultivate pentru reportajul ?Ţiganca vrăjitoare?
02 Oct 2008   •   22:54

?Domnişoara nu se duce pentru o problemă foarte gravă, ci pentru că nu e iubită, mi s-a părut de o stupizenie de Ion Băieşu, la vârsta ei să spui că nu mă iubeste Ion şi mă duc la vrăjitoare, în sensul ăsta e foarte dur reportajul?, a declarat Ion Cristoiu joi seară la emisiunea Sinteza Zilei. Afirmaţia a fost făcută ca urmare a unui material realizat de televiziunea Al Jazeera şi intitulat ?Ţiganca vrăjitoare?.
Reportajul difuzat în cadrul emisiunii ?Witness? prezintă vrăjitoarele care există în prezent în România. Acestea au evoluat de la mătura magică la ultimul tip de Mercedes şi locuiesc în palate cu multe dormitoare mulţumită clienţilor naivi care vin şi le consultă.
În reportaj sunt prezentate două tinere ?moderne?, Diana şi Georgia. Diana este designer, are 24 de ani, şi alege să meargă la vrăjitoarea Rodica pentru a afla dacă actualul ei prieten este iubirea vieţii ei. Georgia, în vârstă de 22 de ani, este studentă la relaţii publice şi i-a făcut o vizită vrăjitoarei Rodica pentru a afla dacă se va împăca cu fostul ei prieten.
Primele părţi ale materialului Al Jazeera, difuzate luni la Sinteza Zilei






?Filmul este tendenţios la adresa României, deoarece nu e vorba despre o persoană analfabetă, ci de o domnişoară cu facultate?, a spus Ion Cristoiu. În opinia analistului ?cei de la Al Jazeera au ales intenţionat o persoană cultivată, chiar din buricul Bucureştiului, de asta este filmul mai dur?.

Materialul Al Jazeera, difuzat miercuri la Sinteza Zilei



În ultima parte a filmului, difuzat în cadrul emisiunii Sinteza Zilei de joi seară, cele două tinere protagoniste alese de televiziunea Al Jazeera îşi spun opiniile despre vrăjitoarea Rodica.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close