Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu aruncă în aer TVR. Acuză un jurnalist că este colaborator SRI și activist al lui Soros

Ion Cristoiu aruncă în aer TVR. Acuză un jurnalist că este colaborator SRI și activist al lui Soros

Ion Cristoiu aruncă în aer TVR. Acuză un jurnalist că este colaborator SRI și activist al lui Soros
21 Iul 2018   •   13:18

Scandal în Televiziunea Română, acolo unde un jurnalist este acuzat că ar fi colaborat cu Serviciul Român de Informații. Alexandru Costache este acuzat că ar fi activist al miliardarului George Soros, dar și că ar fi colaborat cu SRI.

"Costache, între România lu TVR și “România curată”

Reporterul TVR Costache a fost extrem de activ și pe “România curată” (rețeaua locală Soros), o publicație de “activism”, iar acest lucru făcea să transmită sobru (de la Înalta Curte, ICCJ) despre vreun proces al liderului PSD Liviu Dragnea (cum se întâmpla în Mai 2018), iar pe de altă parte, vârât în blugi globaliști, să scrie în “România curată” articole de “activism” precum “Apostolii lui Dragnea. Un europarlamentar activ, un suspect DNA și alte personaje interesante” sau “DNA, pe urmele afacerilor lui Liviu Dragnea şi Tel Drum în România şi Brazilia” etc. Probabil, nu știa nimeni care e adevăratul Costache- “sfâșiat” între sobrul din televiziune și activistul din grădina cu povești a lui Pippidi- nici măcar năucii din Televiziunea publică care au fost îngăduitori cu astfel de “experimente” media, altfel destul de răspândite până când TVR le-a interzis. Numele lui Costache a erupt, însă, cu adevărat, dintr-o investigație anterioară, consumată tot la Televiziunea Publică: “Dosarul Caltaboșul”, scrie Ion Cristoiu pe blogul său.

Detalii, AICI

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close