Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: FNI-ul este "o bombă care ar putea exploda" în timpul campaniei electorale

Ion Cristoiu: FNI-ul este "o bombă care ar putea exploda" în timpul campaniei electorale

Ion Cristoiu: FNI-ul este "o bombă care ar putea exploda" în timpul campaniei electorale
07 Apr 2008   •   22:11

Eliberarea Ioanei Maria Vlas nu poate fi interpretată ?într-un sens absolut?, susţine Ion Cristoiu. ?Justiţia a hotărât să nu o mai ţină în puşcărie pentru că era deja un caz unic în istoria democraţiei, a declarat acesta în cadrul emisiunii Sinteza Zilei.

Jurnalistul a continuat apreciind că problema FNI-ului ar putea fi o bombă care este foarte posibil să explodeze în timpul campaniei electorale care se apropie. ?Ioana Maria Vlas a confirmat ca ţinta este politică pentru că ea a spus că nu are lista depunatorilor dar au existat persoane privilegiate. Aceasta va fi o bombă care va exploda în perioada electorală. (...) Dacă va fi folosită în campania electorală va avea un efect devastator după părerea mea?, a spus Cristoiu.

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, Ion Cristoiu a apreciat că Sorin Ovidiu Vântu nu poate fi tras la răspundere pe cale juridică. ?Din punct de vedere juridic Vântu este imbatabil pentru că nu a semnat nimic. Nu poate fi ?agăţat? cu nimic. Acest lucru era posibil doar în timpul anchetei?, a spus Cristoiu.

Acesta a continuat susţinând că este foarte suspectă dispariţia informaţiilor cu privire la cei care au depus bani la acest fond.

?La vremea respectivă s-a discutat în privinţa unui mister, au dispărut dischetele cu listele celor care au depus bani în ultimul moment, înainte de prăbuşire. Dacă fondul a fost prăbuşit intenţionat, unii au luat banii înainte, de la ceilalţi mii de oameni care au depus, şi s-au trezit cu o mie de lei în loc de leul depus iniţial. Unde este această listă cu aceşti oameni??

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close