Antena 3 Actualitate Ion Cristoiu: Întâlnirea dintre Iohannis și Dăncilă a fost de fațadă

Ion Cristoiu: Întâlnirea dintre Iohannis și Dăncilă a fost de fațadă

22 Iul 2018   •   20:17
Ion Cristoiu: Întâlnirea dintre Iohannis și Dăncilă a fost de fațadă
Sursa foto: foto- captura Antena 3

Jurnalistul Ion Crisotiu, invitat în emisiunea „Subiectiv” de la Antena 3, a vorbit despre culisele jocurilor politice și despre întâlnirea de săptămâna aceasta dintre președintele Klaus Iohannis și premierul României, Viorica Dăncilă. 

„Principala știre a săptămânii este invitarea doamnei Dăncilă la Cotroceni. Spun convocarea deoarece în ultimii ani s-a confundat președintele cu monarhul constituțional. În perioada interbelică, monarhul putea să convoace la palat chiar și miniștri. În cazul de față, nu există fiindcă președintele nu îi este superior premierului. Dacă ne gândim că doamna a fost acuzată de înaltă trădare și faptul că i-a cerut de mai multe ori demisia, acum acceptând să se întâlnească și să aibă o discuție, arată că aceasta e știrea săptămânii. După părerea mea, întâlnirea a fost de fațadă. Importantă era aici fațada, întâlnirea. Ne-am fi așteptat să fie și un comunicat de la președinție. Înseamnă că s-a stabilit că cel care va da comunicatul este Guvernul. 

Asta înseamnă că nu s-a discutat despre acea celebră diversiune cu ordonanța de urgență pe amnistie pentru că Klaus Iohannis nu ar fi ratat să spună. Sincer să fiu, Klaus Iohannis nu are nevoie să o cheme pe Dăncilă fiindcă bănuiesc că la Guvern, trei sferturi sunt ofițeri acoperiți. Ai SRI și SIE”, a spus Ion Cristoiu. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close