Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, ipoteză despre eliberarea Elenei Udrea: „Ceva e în neregulă. Cineva a dat ordin statului român să fie eliberată”

Ion Cristoiu, ipoteză despre eliberarea Elenei Udrea: „Ceva e în neregulă. Cineva a dat ordin statului român să fie eliberată”

Ion Cristoiu, ipoteză despre eliberarea Elenei Udrea: „Ceva e în neregulă. Cineva a dat ordin statului român să fie eliberată”
27 Dec 2018   •   13:39

Ion Cristoiu a lansat o teorie despre operațiunea de eliberare a Elenei Udrea din Costa Rica. Jurnalistul e de părere că cineva a dat un ordin statului român să o elibere pe Udrea până de Crăciun din închisoarea din Costa Rica. 

„Operațiunea ar trebui să se intituleze eliberarea Elenei Udrea înainte de Crăciun ca să-și petreacă sărbătorile în libertate. Pentru eliberarea înainte de Crăciun s-a pus în mișcare o mașinărie de comunicare între instituții pe care n-am înțeles-o. Deci miercuri seara sunt eliberate de completul 2 prin suspendarea pedepsei câteva persoane. Elena Udrea era în judecata completului 3 și ei i se amână până pe 28 ianuarie deoarece DNA nu trimisese dosarul. Dimineață, joi, se duce avocatul, cere preschimbarea termenului, se pune ora 3, la ora 3 este suspendată pedeapsa, e trimis la tribunal. La ședință, procurorul DNA mai că nu era fan Elena Udrea. După asta, tribunalul retrăgându-i extrădarea, DNA putea să depună contestație. Sâmbătă, Tudorel Toader și o echipă erau la minister, au semnat actele, le-au trimis la MAE, care a trimis un curier diplomatic și de acolo a ajuns în Mexic. Nu am văzut o asemenea comunicare între instituții. 

Citiți și Justiţia din Costa Rica a decis eliberarea din închisoare a Elenei Udrea şi Alinei Bica

Și atunci am zis că ceva e în neregulă. Ori sistemul românesc birocratic a dovedit omenie, ori este o operațiune de genul o celulă de criză care a făcut să funcționeze perfect aceste instituții. 

Ipoteza mea, care s-ar putea să o supere pe Elena Udrea, e că cineva a dat ordin statului român ca Elena Udrea să fie eliberată până de Crăciun”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu la Antena 3. 

Citiți și Elena Udrea, prima declarație în direct la Antena 3, după ce a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica: „A fost o experiență foarte grea. Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu”

×
Subiecte în articol: Elena Udrea ipoteza Ion Cristoiu
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close