Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu, prima reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Planul este un guvern de uniune națională care îl va avantaja pe Klaus Iohannis”

Ion Cristoiu, prima reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Planul este un guvern de uniune națională care îl va avantaja pe Klaus Iohannis”

Ion Cristoiu, prima reacție după condamnarea lui Liviu Dragnea: „Planul este un guvern de uniune națională care îl va avantaja pe Klaus Iohannis”
27 Mai 2019   •   15:27

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat că prima strategie a Partidului Social Democrat ar fi acceptarea planului, care are în vedere un guvern de uniune națională.

„Strategia ar trebui să fie acceptarea planului uriaș, care a constat în prima etapă în dezastrul europarlamentarelor, și al doilea condamnarea lui Liviu Dragnea, și planul care este un guvern de uniunea națională. Klaus Iohannis și alți factori externi și interni care influențează politica românească, nu au interesul unui anumit guvern. În consecință se pune de mai mult timp ideea unui guvern de uninea națională din care să facă parte și PSD-ul fără Liviu Dragnea. Și cred că și Viorica Dăncilă știe că acesta este planul, a unui guvern de uniune națională, iar domnului Klaus Iohannis îi convine că nu va avea nici o responsabilitate. Orice guvern care are opoziție ar ridica problema responsabilității președintelui, prin problemele pe care le ridică respectivul partid”, a declarat Ion Cristoiu.

„PSD este și el prezent, dar va ceda pe fondul acestei degringolade, iar lucrul acesta îl avantajează pe Klaus Iohannis și va sta liniștit, deoarece pagubelele vor trece de partea acestui guvern de uniune națională”, a subliniat jurnalistul.

Citește Și Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni cu executare. Definitiv

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Klaus Iohannis
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close