Antena 3 CNN Actualitate Ion Cristoiu: Declarațiile premierului și ale președintelui Iohannis privind relaxarea sunt contradictorii

Ion Cristoiu: Declarațiile premierului și ale președintelui Iohannis privind relaxarea sunt contradictorii

Jurnalistul Ion Cristoiu spune că declarațiile premierului și ale președintelui Iohannis privind relaxarea restricțiilor de la 15 mai sunt contradictorii și blochează orice plan ca oamenii să revină la viața de dinainte.

Ion Cristoiu: Declarațiile premierului și ale președintelui Iohannis privind relaxarea sunt contradictorii
30 Apr 2020   •   17:33

„Remarcam în comentariile anterioare o întrecere socialistă între oamenii Puterii, inclusiv Klaus Iohannis, premierul, ministrul de Interne, ministrul Sănătăţii, Raed Arafat, în chestiunea măsurilor de relaxare. Din nevoia de a fi daţi la televizor, şi unul dintre aceia care e ros de cancerul datului la televizor este Ludovic Orban, ei ies la televizor şi fac formulări de genul . E vorba despre 15 mai. De ce? Toată România, toţi românii întreabă în ce vor consta aceste măsuri de relaxare. Fiecare încearcă să-şi facă un plan de viaţă de la 15 mai încolo. (...) În primul rând că nici data de 15 mai nu este sigură. Klaus Iohannis a zis la conferinţa de presă că maximul nu a venit, cioclii apocaliptici care-şi fac rating din cadavre seară de seară vin şi ne avertizează că totuşi nu putem ieşi pe 15 mai, ne mai gândim. A ţine o naţiune întreagă în nesiguranţă... mai bine nu mai discuţi. Mai degrabă spui vom anunţa cu două zile înainte. Începe, nu începe. Nu începe după 15 mai stăm în case, îmi fac un plan de stat în casă, avem voie să circulăm între localităţi, îmi pregătesc maşina.

Sunt şi aspecte de contradicţie la varianta ne gândim să. În cadrul aceluiaşi personaj, de la o zi la alta, şi de la o locaţie la alta. Ludovic Orban una spune azi, într-o localitate, la Bucureşti, apoi se duce la Iaşi, cum a fost azi, şi spune altceva, tot în legătură cu măsurile de relaxare. De unde încep să cred că dacă se va duce la Galaţi şi spune altceva, în legătură cu aceleaşi măsuri, ceea ce înseamnă că ori îl influenţează călătoria, ori atmosfera din localitatea respectivă. Buimăceşte jumătate poporul român”, avertizează Ion Cristoiu.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu jurnalistul Klaus Iohannis
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close