Antena 3 CNN Actualitate Ion Ţiriac organizează o nouă partidă de vânătoare la Balc

Ion Ţiriac organizează o nouă partidă de vânătoare la Balc

Ion Ţiriac organizează o nouă partidă de vânătoare la Balc
12 Ian 2008   •   12:29

La Balc începe sâmbătă vânătoarea anuală organizată de Ion Ţiriac. Omul de afaceri a ajuns vineri la Oradea, unde sunt aşteptate 7 avioane cu invitaţi. Deşi organizatorul nu a dorit să facă publice prea multe detalii, evenimentul se anunţă a fi mai restâns decât în anii precedenţi. Primul avion a adus invitaţii din Romania. Unul dintre numele care a sărit în evidenta a fost al deputatului PNL de Bucureşti, proprietarul halelor ARO, Rareş Mănulescu. Discreţia a fost însă cuvântul de ordine pentru cei care se pregăteau de vânătoare.

Dacă invitaţii nu şi-au manifestat pe fata nemulţumirea faţă de prezenţa camerelor de filmat, în schimb a facut-o un membru din staff - ul lui Ion Ţiriac. Cel de-al doilea avion care a aterizat i-a avut la bord pe Ion Tiriac şi invitaţii din străinătate. Spre seară a ajuns şi Wolfgang Porsche, moştenitorul imperiului Porsche, cu care Ion Ţiriac este vechi partener de afaceri şi prieten. Nu este pentru prima dată când Wolfgang Porsche vine la vânătoare în România. Printre numele celor care se pare că vor fi invitaţi se află Adrian Năstase, Petre Roman şi un bancher important din Monaco.

În ceea ce priveşte numărul invitaţilor nu se ştie nimic sigur. În total, la Oradea sunt aşteptate cinci avioane din străinatate, cu invitaţi pentru vânătoarea de la Balc. Domeniul cinegetic de la Balc, utilizat odinioară de Maria Tereza, iar în anii '80 de Nicolae Ceauşescu, a fost concesionat în urmă cu patru ani de o asociaţie bucureşteane şi o firmă controlată de Ion Ţiriac. La prima ediţie a vânătorii, organizată în ianuarie 2005, au fost răpuşi 185 de mistreţi.

Antena 3

×
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close