Antena 3 CNN Actualitate Ion Ţiriac şi-a luat un elicopter de lux stilizat de Versace (FOTO)

Ion Ţiriac şi-a luat un elicopter de lux stilizat de Versace (FOTO)

Ion Ţiriac şi-a luat un elicopter de lux stilizat de Versace <font color=red>(FOTO)</font>
21 Mar 2008   •   13:10

Pentru cei care au bani şi care vor să epateze se pare că nu mai este suficientă o maşină impozantă. Ultima modă este achiziţionarea unui aparat de zbor, care oferă o călătorie rapidă, comodă şi, la fel de important, subliniază statutul celui care coboară din el. O demonstrează omul de afaceri Ion Ţiriac, care de curând şi-a achiziţionat un elicopter. Dar asta nu este tot.

Elicopterul lui Ţiriac nu este unul obişnuit, ci este fabricat de AgustaWestland în colaborare cu celebra companie de modă Versace. Joi, celebrul om de afaceri român a intrat în posesia unuia dintre primele două elicoptere de lux care poartă amprenta Versace.



Astfel, cunoscuta casa de modă italiană a intrat în sectorul transportului aerian de lux, joi fiind prezentate primele două elicoptere împrună cu fericiţii posesori ai acestora: Ion Ţiriac şi Bruno Zago, un om de afaceri italian, manager la Hewlett-Packard, conform Reuters.

Aparatele de zbor împreună cu elementele de design sau accesoriile cu care sunt echipate, au fost create pe parcursul unui an de către AgustaWestland şi Versace. Fiecare dintre aeronave este diferită deoarece clienţii au posibilitatea de a şi-o personaliza după pofta inimii.

Preţul pentru elicopterul în sine se situează între 3,5 şi 4 milioane de euro dar nu este cel total pentru că, la el se adaugă şi costul elementelor de stil adăugate de casa de modă de la Milano, care diferă în funcţie de preferinţele clientului.

Se pare că elicopterul lui Ţiriac este mai scump, acesta optând pentru varianta "Grand", care este în mod evident mai strălucitoare decât cea a italianului Bruno Zago.

Sursa foto: Reuters

Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close