Antena 3 CNN Actualitate Ion Țiriac, despre vaccinul anti-COVID rusesc: „Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau!”

Ion Țiriac, despre vaccinul anti-COVID rusesc: „Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau!”

Ion Țiriac a făcut, luni, o declarație neașteptată în legătură cu vaccinul anti-COVID produs în Rusia. Miliardarul în vârstă de 81 de ani afirmă că dacă acesta va fi omologat, trebuie importat în cantități masive de România.

Ion Țiriac, despre vaccinul anti-COVID rusesc: „Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau!”
Sursa foto: Agerpres
de Dan Gabor    |    04 Noi 2020   •   07:00

Ion Țiriac spune că ironiile la adresa vaccinului anti-COVID rusesc nu își au rostul. Miliardarul se arată îngrijorat de repercusiunile economice ale pandemiei în întreaga lume.

„Toată lumea 'ha, ha, ha', 'hi, hi, hi' cu vaccinul rusesc. Nu, nene! Mâine dimineață, dacă mi-l dau, eu îl iau. Nu mai aștept să-l am pe ăla chinez, american, tătăresc sau românesc. Ăla care a dat vaccinul și pare că e în regulă, sprijiniți-l să facă pentru întreg globul! Unde suntem? Suntem acum într-o 'ciorbă' cu toții.

După părerea mea, e corect să încerci să trăiești cu problema pe care o ai. Dacă nu … în 6 luni, fiule, o să avem niște huliganisme și niște lupte exact cum spun ăștia că așteaptă un război civil în Statele Unite. Ferească Dumnezeu să vină, dar când nu mai ai apă, când nu mai ai papa și nu știu ce, treburile ies din contextul normal”, a declarat Ion Țiriac, într-un interviu pentru GSP.ro.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac vaccin COVID-19
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close