Antena 3 CNN Actualitate IONELA PRODAN A MURIT. Dezvăluirea incredibilă făcută de Dan Negru după cumplita veste

IONELA PRODAN A MURIT. Dezvăluirea incredibilă făcută de Dan Negru după cumplita veste

IONELA PRODAN A MURIT. Dezvăluirea incredibilă făcută de Dan Negru după cumplita veste
Sursa foto: foto: Facebook/ Dan Negru
16 Apr 2018   •   22:39

IONELA PRODAN a murit luni seară, în jurul orei 21.00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afecțiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dădeau rezultate.

IONELA PRODAN a murit. Celebra interpretă de muzică populară Ionela Prodan se afla în stare gravă la Spitalul Elias din București, după ce a fost internată pe 21 martie. În vârstă de 70 de ani, Ionela Prodan suferea de cancer la pancreas.

IONELA PRODAN a murit. Dan Negru a povestit pe Facebook unul dintre momentele în care s-a aflat la filmări alături de Ionela Prodan.

IONELA PRODAN a murit. “Populaciosi”, așa cum sunt numiți de breasla mea au bucuria vieții care “trece sticla”. De un revelion, o “populacioasa” celebra i-a spus intr-o pauza de filmare cântăreței A., plină de ifose.: ”Fato, ești tare frumoasa da’ mintea îți e scurta. Io ti-o zic cu drag ca sa ai grija sa nu se prindă și alții”. ?.

”Populaciosii” încă țin scara valorilor și încă au curajul sa-i spună prostului ca-i prost ! Uite d’asta televiziunea ii va duce lipsa Ionelei Prodan...Pentru bucuria vieții care trecea sticla...

×
Subiecte în articol: Ionela Prodan a murit Dan Negru
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close