Antena 3 CNN Actualitate IONELA PRODAN A MURIT. Și-a pierdut soțul subit! Drama mai puțin cunoscută cu care Ionela Prodan a trăit în suflet toată viața

IONELA PRODAN A MURIT. Și-a pierdut soțul subit! Drama mai puțin cunoscută cu care Ionela Prodan a trăit în suflet toată viața

IONELA PRODAN A MURIT. Și-a pierdut soțul subit! Drama mai puțin cunoscută cu care Ionela Prodan a trăit în suflet toată viața
16 Apr 2018   •   23:04

ONELA PRODAN a murit luni seară, în jurul orei 21.00, la Spitalul Elias. Suferea de mai mult timp de o afecțiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dădeau rezultate.

IONELA PRODAN a murit. Celebra interpretă de muzică populară Ionela Prodan se afla în stare gravă la Spitalul Elias din București, după ce a fost internată pe 21 martie. În vârstă de 70 de ani, Ionela Prodan suferea de cancer la pancreas.

Drama pierderii sotului a facut-o pe Ionela Prodan sa renunte aproape total la muzica si la viata pe scena. Asta deoarece tatal fiicelor sale, Traian Tanase, a murit subit, chiar inainte ca Anamaria Prodan sa implineasca varsta majoratului.

IONELA PRODAN a murit., Despre toate acestea, cantareata de muzica populara a dat detalii in cadrul unui interviu, in care a povestit ca Traian Tanase a fost mereu cel mai mare sprijin al sau, dar si ca a incurajat-o intotdeauna sa isi urmeze calea in cariera muzicala.

„Este adevărat ca din anii ’90 incoace activitatea mea ca solista nu a mai avut intensitatea din anii de pana atunci. Motivul major care m-a facut sa renunt la turnee a fost pierderea sotului meu, Traian Tanase, in 1992. El era cel mai mare sprijin al vietii mele, un sot si un tata exceptional. Fara el n-as fi putut avea cariera pe care am avut-o.

IONELA PRODAN a murit.Traian a avut grija de caminul si de fetitele noastre, Anamaria si Anca, in timp ce eu eram plecata, cu lunile, in turnee in tara sau peste hotare, preluandu-mi astfel toate responsabilitatile. A trebuit sa fac aceasta alegere grea, renuntand la turnee, de dragul fetelor mele, care erau la varsta adolescentei si, deci, trebuiau atent indrumate”, povestea Ionela Prodan in cadrul unui interviu, potrivit gds.ro.

La fel, si impresara Anamaria Prodan a avut mereu numai cuvinte de lauda pentru tatal ei si a povestit cum a murit acesta. “Nici nu implinisem 18 ani si el a murit! Era in biroul lui cu un client, a facut atac cerebral si a decedat pe loc! Nici eu, nici sora mea nu eram acasa, ne-au sunat niste vecini sa ne dea vestea!

IONELA PRODAN a murit.Am plans atat de mult atunci, am simtit ca s-a rupt ceva din mine, ca sufletul meu este gol fara el! Repet, a fost un om nemaipomenit, un familist convins, un sot care si-a divinizat sotia, care a incurajat-o sa cante toata viata si nu doar in Oltenia, ci peste tot! A impins-o de la spate pe mama in cariera, nu a lasat-o sa cedeze, intinerea cu zece ani cand o vedea pe scena! Nu era gelos! In casa noastra nu au fost niciodata batai sau injurii, iar eu, tot timpul cat a trait, m-am gandit ca atunci cand am sa ma marit, am sa imi iau un sot care sa semene cu el”, a povestit Anamaria Prodan, potrivit wowbiz.ro.

×
Subiecte în articol: Ionela Prodan a murit
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close