Antena 3 CNN Actualitate Ionuţ şi soţia sa au povestit momentele dramatice pe care le-au trăit pe aeroportul din Turcia: „A fost traumatizant”

Ionuţ şi soţia sa au povestit momentele dramatice pe care le-au trăit pe aeroportul din Turcia: „A fost traumatizant”

ionut si sotia.jpg
Foto: Captura Antena3
16 Iul 2016   •   23:13

România întreagă a paralizat vineri seara la mărturisirile şocante făcute de Ionuţ, un român care s-a aflat pe aeroportul Ataturk chiar în momentul în care a început să se tragă. În timp ce se afla în direct, acesta îşi pierduse soţia şi o căuta disperat în aeroport. Cu toate acestea, a încercat tot timpul să-şi păstreze calmul.

Iată cum a fost transmisiunea făcută de Ionuţ în seara groazei.

Prezenţi în emisiunea Ediţie specială de la Antena 3, Ionuţ şi soţia sa au vorbit despre iadul pe care l-au trăit cu o seară înainte. Ei sunt printre primii români care au sosit în ţară cu avionul Tarom.

„Suntem emoţionaţi şi foarte obosiţi şi vreau să vă mulţumesc dumneavoastră, echipei, postului. Aţi făcut multe, ne-aţi informat, ne-aţi ajutat, aţi sensibilizat media, opinia publică şi autorităţile în cele din urmă. În momentele critice doar cu dumneavoastră puteam vorbi, forţele de ordine dispăruseră din aeroport (..)La început focurile de armă au fost în faţa aeroportului, ulterior am aflat ca Erdogan are un terminal al lui, unde trage avionul prezidenţial. Şi de acolo a susţinut declaraţia. Susţinătorii au intrat din zona centrală. S-a tras sporadic, au fost momente când defilau trei trancuri prin faţă, nu mai era niciun agent de pază, la 12 fără ceva s-au retras şi apoi acele avioane care survolau, treceau foarte jos, erau supersonice, era înfiorător. (...)  A fost traumatizant”, a povestit Ionuţ.

La rândul său, soţia sa a vorbit despre panica instaurată pe aeroport când a început să se tragă. „S-a auzit focuri de armă, lumea a început să fugă, m-am trezit sub o tejghea, săreau oameni peste tejghea. Panica a fost principala problemă. Nimeni nu a păţit nimic, era doar frica şi tipetele”.

 

 

×
Subiecte în articol: turcia
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close