Antena 3 CNN Actualitate Nouă ipoteză în cazul copiilor dispăruți din Vaslui. Ce cred anchetatorii

Nouă ipoteză în cazul copiilor dispăruți din Vaslui. Ce cred anchetatorii

Nouă ipoteză în cazul copiilor dispăruți din Vaslui. Ce cred anchetatorii
25 Apr 2016   •   11:18

Baiatul de patru ani din judetul Vaslui disparut de acasa si gasit mort dupa 40 de ore si-a pierdut viata din cauza hipotermiei, au stabilit medicii legisti in urma autopsiei. Politia a deschis un dosar penal in acest caz pentru ucidere din culpa. Medicii legisti au declarat ca baiatul a fost invins de frig, ploaie si oboseala, a intrat in soc hipotermic si a murit.

„Decesul a survenit undeva la miezul noptii, cam cu zece ore inainte de a fi gasit”, se arata in raportul legist.
Se complica ancheta in cazul celor doi copii de 3 si 4 ani, disparuti marti de acasa. Politistii iau acum in calcul si ipoteza potrivit careia minorii au fost dusi la marginea unei paduri cu o masina. Fetita de patru ani, gasita ieri, dupa doua zile de cautari, se afla internata la Spitalul de Urgenta din Vaslui. Verisorul acesteia a fost gasit decedat

Copila de patru ani a ajuns in grija medicilor in stare de soc. Minute in sir le-a tot repetat acestora ca varul ei a murit. Baiatul in varsta de trei ani a fost gasit decedat intr-o coliba parasita. In acest caz, anchetatorii iau in calcul o noua varianta. Avand in vedere distanta foarte mare si dificila de parcurs chiar si pentru un adult, politistisii se gandesc ca cei mici au fost transportati cu o masina si abandonati la departare de casa, la marginea padurii. Surse judiciare au declarat pentru Europa fm ca unii localnici au afirmat ca au vazut o masina straina in zona localitatii lor in ziua disparitiei micutilor.

Va reamintim ca peste 400 de pompieri, politisti, jandarmi, politisti de frontiera si voluntari i-au cautat pe cei mici timp de doua zile. Copiii au disparut de acasa marti la amiaza in timp ce se jucau in curte.

Sursa: BZV.ro

×
Subiecte în articol: copii disparuti ancheta
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close