Antena 3 CNN Actualitate Ipoteză șocantă în cazul copiiilor dispăruți la Vaslui. Cum a fost găsit băiatul

Ipoteză șocantă în cazul copiiilor dispăruți la Vaslui. Cum a fost găsit băiatul

Ipoteză șocantă în cazul copiiilor dispăruți la Vaslui. Cum a fost găsit băiatul
Sursa foto: Foto: pixabay.com
21 Apr 2016   •   12:05

Copiii care au dispărut dintr-o localitate din Vaslui, în urmă cu două zile, au fost găsiți joi dimineață. Dacă fetița a fost găsită în viață, la peste șapte kilometri de locul de unde au dispărut, pe un drum dintr-un sat vecin, băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator. La scurt timp, băiatul de cinci ani a murit.

Jurnaliștii vremeanoua.ro scriu că fata a fost găsită de un șofer de microbuz care asigura transportul pe ruta Morareni – Florești și care a sunat la 112, pentru a anunța că a găsit un copil foarte speriat și deloc comunicativ.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, însă pentru că micuța era foarte speriată, nu au insistat asupra detaliilor. Imediat, la câteva minute distanță, polițiștii au fost sesizați de un propietar de teren din zona, care venise să vadă dacă mistreții i-au distrus culturile, că a găsit un copil decedat în colibă.

Polițiștii judiciari estimează că baiatul era mort de circa 10 ore, adică acesta ar fi încetat din viața încă de la miezul nopții. In timpul cautarilor, echipajele ajunsesera pana la circa 600 metri de coliba.

Sursa: vremeanoua.ro

×
Subiecte în articol: copii disparuti
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close