Antena 3 CNN Actualitate Iridex Group, reacție după incendiul uriaș din Chitila: "Stația de sortare a deșeurilor nu aparține societății noastre"

Iridex Group, reacție după incendiul uriaș din Chitila: "Stația de sortare a deșeurilor nu aparține societății noastre"

Societatea Iridex Group a anunțat, astăzi, printr-o informare de presă, că incendiul uriaș izbucnit în această dimineață în Chitila a izbucnit la o stație de sortare a deșeurilor din vecinătatea depozitului, ce nu aparține societății.

Iridex Group, reacție după incendiul uriaș din Chitila: "Stația de sortare a deșeurilor nu aparține societății noastre"
de Georgiana Adam    |    07 Aug 2020   •   13:15

"Societatea IRIDEX GROUP  aduce la cunoștința publicului si autorităților că informația transmisă pe canalele de știri cu privire la incendiul produs la 'o groapă de gunoi din Chitila' de fapt,  a avut loc la o stație de sortare a deșeurilor din vecinătatea depozitului, situată în jud Ilfov, ce nu aparține societății noastre. Depozitul de la Chiajna funcționeaza normal, iar incendiul nu a afectat activitatea unității. Conducerea IRIDEX GROUP", se arată în informarea Iridex.

15 autospeciale de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările uriașe care au izbucnit la stația de sortare. Pericolul a fost cu atât mai mare cu cât incendiul a izbucnit în apropierea unui rezervor de cinci tone de motorină.

Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert pentru a avertiza populația cu privire la cantitatea uriașă de fum. Oamenii au fost sfătuiți să nu își părăsească locuințele.

×
Subiecte în articol: iridex
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close