Antena 3 CNN Actualitate Isteria NATO: O pungă de gunoi a pus pe jar pirotehniştii, jandarmii şi televiziunile (FOTO)

Isteria NATO: O pungă de gunoi a pus pe jar pirotehniştii, jandarmii şi televiziunile (FOTO)

Isteria NATO: O pungă de gunoi a pus pe jar pirotehniştii, jandarmii şi televiziunile <font color=red>(FOTO)</font>
03 Apr 2008   •   12:06

Ceea ce părea a fi breaking news-ul dimineţii, s-a transformat într-o telenovelă din serialul Isteria NATO. În jurul prânzului, postul de televiziune Realitatea TV anunţa ca ştire de ultimă oră că un individ ar fi aruncat o sticlă incendiară lângă o benzinărie din zona Băneasa. Alerta părea să fie maximă, având în vedere că în zonă se află hotelul Phoenicia, unde sunt cazaţi mai mulţi participanţi la summitul NATO. Ajunşi într-un suflet la faţa locului, jurnaliştii au putut afla că breaking news-ul consta doar în două banale pungi de gunoi, scăpate de o maşină a salubrităţii (Oare cum de mai lucrează salubritatea în aceste zile?!)

IMAGINI DE LA LOCUL FAPTEI

FOTOGRAFII DE LA FAŢA LOCULUI

Dar, pentru ca isteria să fie generală, la faţa locului au ajuns cei de la serviciul pirotehnic. Oamenii s-au pus pe analizat pungile cu gunoi şi, într-un târziu, au dat verdictul: niciun pericol. Pentru a-şi îndulci breaking news-ul dimineţii, cei de la Realitatea TV au transformat sticla incendiară în colet suspect, aruncat dintr-o maşină suspectă.

În faţa benzinăriei, cei mai agasaţi au părut a fi angajaţii de aici. "Nişte nebuni domnule. A scăpat unul o pungă şi au năvălit aici", se plânge el jurnaliştilor. Jandarmii veniţi să apere perimetrul sunt criptici: "Nu vă putem da mai multe informaţii." Locul e împânzit de jurnalişti. Au sosit aici cei de la Pro TV, Kanal D, Antena 3, Prima. Chiar şi OTV-ul. Moţ, cei de la Realitatea TV au venit cu ditamai carul de transmisie. Căutată pe la toate colţurile, sticla incendiară s-a evaporat: nu există. Delegaţii cazaţi la hotelul din zonă trec timizi, în microbuze, prin cordonul format din doi angajaţi ai trupelor speciale, veniţi aici parcă direct din K1.

Încet, încet, lumea părăseşte zona. O sută de metri de la benzinărie, un jandarm nedormit de ceva vreme îşi dă timid pe buze cu strugurel. L-a ajuns probabil frigul de oboseală. Iar, în intersecţia din zona culoarului unic, 5 caschete de poliţişti încearcă să împace şi pietonii şi şoferii. NATO merge mai departe...

Antena3.ro

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close