x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Isterie la deschiderea unui magazin de bricolaj: Mii de oameni s-au călcat în picioare (VIDEO)

de 18 Mar 2010   •   11:52
Isterie la deschiderea unui magazin de bricolaj: Mii de oameni s-au călcat în picioare (VIDEO)  16
Bătaie pe produse, joi dimineaţă, la deschiderea unui magazin de bricolaj din Iaşi. Mii de oameni s-au îmbrâncit, s-au călcat în picioare, au urlat, au plâns şi au escaladat rafturile pentru a pune mâna pe produsele cu preţ redus. Clienţii au uitat de bunele maniere şi au năvălit pur şi simplu în magazin. O femeie a avut nevoie de îngrijire medicală. Toate acestea se întâmplă în condiţiile în care, potrivit unui studiu recent, doi din trei români susţin că trăiesc mai rău decât anul trecut.

Magazinul de bricolaj s-a deschis la ora 9:00. Aproape două mii de oameni au aşteptat, însă, marea inaugurare încă de la ora 6:00. Cu toţii doreau să cumpere măcar o bormaşină cu 15 lei sau un ghiveci cu primole cu doar un leu.

Lupta a fost una crâncenă. Imediat după ce s-au deschis porţile, oamenii au alergat nebuneşte spre rafturile cu oferte.

O femeie a fost călcată în picioare şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Sute de oameni s-au aşezat la coadă, iar organizatorii au fost nevoiţi să închidă temporar magazinul.

INAUGURAREA UNUI MAGAZIN DIN IAŞI
La sfârşitul lunii februarie, o altă inaugurare, de această dată la un mall din Capitală, i-a făcut pe oameni să recurgă la gesturi similare. Şi atunci, oamenii s-au călcat în picioare pentru a prinde ofertele speciale.

INAUGURAREA UNUI MALL ÎN CAPITALĂ


Antena3.ro


sati