Antena 3 CNN Actualitate ISU București, în doliu: "Un OM deosebit, camarad de nădejde, drum lin printre stele!"

ISU București, în doliu: "Un OM deosebit, camarad de nădejde, drum lin printre stele!"

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București este în doliu, după ce unul dintre pompieri, maiorul Ion Petre, din cadrul Serviciului Logistic, s-a stins din viață. Postarea de pe pagina de Facebook a ISU este urmată de sute de mesaje de la colegii care regretă dispariția sa prematură.

ISU București, în doliu: "Un OM deosebit, camarad de nădejde, drum lin printre stele!"
Sursa foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    18 Aug 2020   •   17:15

"Am pierdut astăzi un pompier, un camarad, un prieten. Maiorul Ion Petre din cadrul Serviciului Logistic a trecut la cele veșnice. Colegul nostru a fost tot timpul apropiat de pompierii bucureșteni aflați în situații dificile, iar datorită ambiției de a nu lăsa pe nimeni la greu, și-a câștigat respectul tuturor.

Suntem pompieri, iar prin natura profesiei suntem expuși la pericole zi de zi, dar nu putem fi niciodată pregătiți pentru un astfel de moment, indiferent cât de puternici am fi. Gândurile noastre se îndreaptă de astăzi și spre familia lui. Am promis să nu lăsăm pe nimeni în urmă. Dumnezeu să te odihnească, John!", este mesajul postat pe pagina de Facebook.

Colegii maiorului Ion Petre au transmis peste 300 de mesaje de condoleanțe:

" Drum lin către îngeri, sefu'!", "Dumnezeu să l odihnească!Pentru noi toti cei care te am cunoscut vei ramane un om extraordinar... Condoleante familiei!", " Deja mi-e foarte dor de tine, John! Prea repede ai plecat dintre noi! Ai fost și vei rămâne iubitul nostru prieten, pe care cu toții l-am prețuit! Cândva ne vom revedea acolo, bunule prieten și frate! Lacrimile au secat de atâta tristețe!",

"Dumnezeu sa-l odihneasca! Nu a fost coleg, a fost un adevarat prieten pentru toti ce care l-au intilnit. Mereu aprope de fiecare data cind cineva era la nevoie. Lucrurile bune la adresa lui pot curge la nesfirsit asemenea lacrimilor nostre. Ramas bun prietene! Sincere condoloeante familiei indoliate!" , "Este dureros să pierzi o ființă dragă, un coleg exemplar și un prieten pe care te puteai baza oricând. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Il vom păstra în inimile noastre tot restul vieții. Dumnezeu să-l odihnească și sincere condoleanțe familiei!!!", sunt câteva dintre mesaje. 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close