Antena 3 CNN Actualitate Iulia Vântur, târâtă în instanţă! Iubita lui Salman Khan s-a trezit cu un proces pentru averea de la Iaşi

Iulia Vântur, târâtă în instanţă! Iubita lui Salman Khan s-a trezit cu un proces pentru averea de la Iaşi

Iulia Vântur a câștigat, la prima instanță, procesul care îi fusese intentat ei și tatălui ei, Valentin, de către un vecin, scrie bzi.ro.

Iulia Vântur, târâtă în instanţă! Iubita lui Salman Khan s-a trezit cu un proces pentru averea de la Iaşi
de Gabriel Dano    |    08 Dec 2020   •   12:40

Deşi s-a stabilit în India de dragul starului bollywoodian Salman Khan, Iulia Vântur nu a scăpat de problemele din România. Pe 1 august 2019 un vecin a dat-o în judecată punându-i în periloc „zestrea” pregătită de părinții.

Reclamantul le-a cerut magistraților din cadrul Judecătoriei Iași să dispună anularea unui titlu de proprietate pe un bun imobil al cărui titlu de proprietate îi privește în mod direct pe Iulia Vântur și pe tatăl ei.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au respins luni acțiunea, decizia nefiind încă definitivă şi urmând a se judeca recursul.

„Instanța respinge acțiunea civilă formulată de reclamantul-pârât Constantin Ursu în contradictoriu cu pârâții-reclamanți Valentin Vântur, Iulia Vântur și pârâții Comisia Județeană de Fond Funciar Iași, Geanina Ursu și Mihaela Ursu, având ca obiect fond funciar – constatare nulitate absolută titlu de proprietate. Respinge cererea de modificare a acțiunii, așa cum a fost formulată și motivată de pârâții-reclamanți Valentin Vântur și Iulia Vântur”, au precizat judecătorii ieșeni.

De la Iaşi la Bollywood

Iulia Vântur, născută pe 24 iulie 1980, în Iași, este prezentatoare de televiziune, actriță și model. Timp de 10 ani, a fost prezentatoarea știrilor la o televizune națională, apoi şi-a urmat inima care a dus-o în India, alături de iubitul Salman Khan.

Iulia Vântur a început deja să-și facă un nume la Bollywood. Vedeta a primit un rol într-un film de lung-metraj, apare în emisiuni de televiziune și show-uri mondene

 

 

 

×
Subiecte în articol: Iulia Vantur Salman Khan Iași
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close