Antena 3 CNN Actualitate Jaf cu împuşcături în plină stradă la Bucureşti. Doi oameni prădaţi de 19.000 euro

Jaf cu împuşcături în plină stradă la Bucureşti. Doi oameni prădaţi de 19.000 euro

Jaf cu împuşcături în plină stradă la Bucureşti. Doi oameni prădaţi de 19.000 euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Iun 2010   •   09:17

Jaf în plină stradă în sectorul 1 din Capitală. Doi bărbaţi au fost împuşcaţi cu gloanţe de cauciuc şi prădaţi de 19.000 de euro de trei indivizi. Una dintre victime a ajuns la spital. Suspecţii au fost la un pas să fie prinşi de către poliţisti. Au fost opriţi la un filtru al Poliţiei în Ilfov, la scurt timp după producerea jafului. Dar cum maşina nu era dată în urmărire generală acestia au scăpat cu o amendă, pentru că circulau cu faza lungă.

Cei doi bărbaţi au fost atacaţi în plină stradă. Au fost împuşcaţi cu gloanţe de cauciuc şi lăsaţi fără bani. Imediat după, atacatorii au reuşit să fugă cu o maşină de culoare verde, însă au fost opriţi în judeţul Ilfov de o patrulă de poliţie, care a observat că autoturismul circula cu fază lungă. Cum maşina nu era încă dată în urmărire, agenţii L-au amendat pe şofer, apoi i-au lăsat să plece pe suspecti. După câţiva kilometri, poliţia din judeţ a fost alertată şi un agent a încercat să oprească maşina celor trei. Suspecţii nu s-au mai oprit de data aceasta şi chiar l-au accidentat pe poliţist.

În acest moment, poliţiştii încearcă să afle dacă există vreo legătură între victime şi atacatori, mai ales că indivizii par să fi acţionat la pont.

Antena3.ro

Foto: Intact Images

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close