Antena 3 CNN Actualitate Jaf în plină stradă, la Botoşani. Făptaşii s-au făcut nevăzuţi cu aproximativ 37.000 de euro

Jaf în plină stradă, la Botoşani. Făptaşii s-au făcut nevăzuţi cu aproximativ 37.000 de euro

Jaf în plină stradă, la Botoşani. Făptaşii s-au făcut nevăzuţi cu aproximativ 37.000 de euro
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Dec 2011   •   15:54

Un bărbat din Botoşani a reclamat, miercuri, că a fost jefuit de peste 30.000 de euro, lângă o benzinărie din municipiu, de patru persoane, informează Mediafax. Poliţiştii au format filtre la intrările şi ieşirile din oraş pentru reţinerea acestora.
   
Purtătorul de cuvânt al IJP Botoşani, Daniela Darea, a declarat că un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Botoşani, a reclamat, miercuri, că a fost tâlhărit de patru persoane, trei bărbaţi şi o femeie.
   
El susţine că a stabilit telefonic cu unul dintre bărbaţii din grupul care l-a atacat o întâlnire în zona unei staţii de combustibili, unde a fost lovit şi i-au fost luaţi banii, peste 30.000 de euro.
   
Cele patru persoane au venit la întâlnire cu două maşini, iar după ce i-au luat banii, una dintre maşini a fost abandonată, cei patru plecând cu celaltă maşină.
   
Bărbatul tâlhărit, cunoscut ca ocupându-se cu schimbul valutar, care fusese însoţit la întâlnire de alte două persoane, a declarat că se cunoştea din vedere cu unul dintre agresori, dar că pe celelalte trei persoane nu le ştie.
   
În urma loviturilor primite, bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale la spital.
   
Daniela Darea a declarat că poliţiştii au făcut filtre la ieşirile şi intrările din Botoşani în vederea prinderii celor patru atacatori, iar în acest caz se fac cercetări pentru tâlhărie.

×
Subiecte în articol: jaf benzinarie politisti bani
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close