Antena 3 CNN Actualitate Judecătoare de la Tribunalul Bucureşti, cercetată în dosarul interceptărilor ilegale

Judecătoare de la Tribunalul Bucureşti, cercetată în dosarul interceptărilor ilegale

Judecătoare de la Tribunalul Bucureşti, cercetată în dosarul interceptărilor ilegale
03 Iun 2010   •   18:47

O judecătoare de la Tribunalul Bucureşti este cercetată în dosarul interceptărilor ilegale. Potrivit unor surse judiciare, magistratul a fost pus sub învinuire pentru infracţiuni informatice.

Între timp, la Curtea de Apel din Alba Iulia au avut loc audieri maraton. Cel puţin 35 de persoane au fost aduse pentru mandate de arestare.

Oamenii au fost aduşi cu un autocar la sediul Curţii de Apel. Aceştia vor fi prezentaţi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Rămâne de văzut câţi dintre ei vor fi cercetaţi în stare de libertate şi câţi în stare de arest.

Mai mulţi apărători au susţinut, joi, că clienţii lor au fost înşelaţi de către capul reţelei pentru a cumpăra softurile de pe site.

Procurorii de la Crimă Organizată au desfăşurat, miercuri dimineaţă, circa 60 de descinderi, care au avut loc simultan în mai multe judeţe ale ţării, pentru identificarea unei reţele care se ocupa de interceptări telefonice şi ulterior de şantaj. Cazul este unic în România, iar suspecţii sunt cercetaţi pentru încălcarea Legii siguranţei naţionale.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: interceptari judecatoare tribunal audieri
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close