Antena 3 CNN Actualitate Jurnalişti agresaţi şi înjuraţi la înmormântarea interlopului ucis la Craiova

Jurnalişti agresaţi şi înjuraţi la înmormântarea interlopului ucis la Craiova

Jurnalişti agresaţi şi înjuraţi la înmormântarea interlopului ucis la Craiova
28 Aug 2008   •   21:02

Înmormîntarea interlopului ucis la Craiova s-a transformat într-un coşmar pentru jurnalişti. Reporterii care au transmis de la locul evenimentului au fost înjuraţi, ameninţaţi şi supravegheaţi în timpul transmisiilor. La Craiova, s-a adunat, joi, toată floarea lumii interlope din ţară. În total, peste 2000 de oameni, care nu s-au speriat de sutele de poliţişti mobilizaţi pe traseul cortegiului. Jurnaliştii au fost nevoiţi să ceară protecţie poliţiei. Doi dintre interlopii care i-au intimidat au fost identificaţi şi s-au ales cu dosar penal.



Jurnaliştii prezenţi la Craiova au fost nevoiţi să suporte injuriile celor prezenţi la funeralii pe tot parcursul zilei.

Pentru că se temeau pentru viaţa lor, jurnaliştii au cerut în mod oficial ajutorul poliţiei.

Ca urmare a celor sesizate de jurnalaişti, şeful Poliţiei Române, chestorul Gheorghe Popa a cerut decanşarea unei anchete la Craiova. Şi ministrul Internelor, Cristian David s-a arătat nemulţumit de cele petrecute în Bănie şi a atras atenţia că situaţia trebuie rezolvată cât mai rapid.

Peste o sută de maşini de lux l-au condus pe Caiac pe ultimul drum, iar dintr-un elicopter au fost aruncate nenumărate flori.

La funeraliile lui Mihai Pârvu, zis Caiac, au luat parte mai bine de 2.000 de persoane venite din aproape toată ţara. Din cauza numărului mare de participanţi, traficul din oraş a fost blocat mai bine de o oră, colonele de maşini pe întinzându-se pe câţiva kilometri. Caiac a murit, marţi dimineaţă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, după ce a fost împuşcat în abdomen de un cunoscut de-al său cu care juca poker.

Antena3

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close