Antena 3 CNN Actualitate Jurnaliştii care l-au fotografiat pe Vadim Tudor au depus plângere împotriva acestuia

Jurnaliştii care l-au fotografiat pe Vadim Tudor au depus plângere împotriva acestuia

Jurnaliştii care l-au fotografiat pe Vadim Tudor au depus plângere împotriva acestuia
16 Apr 2008   •   21:17

Cei doi jurnalişti care l-au fotografiat vinerea trecută pe liderul PRM Corneliu Vadim Tudor, în timp ce lua masa la un restaurant au depus plângere la Secţia 17 de Poliţie împotriva acestuia şi a însoţitorilor lui, pentru distrugere, tâlhărie şi lipsire de libertate. Gheorghe Florin (25 de ani) şi Alexandru Ionaşcu (29 de ani), jurnaliştii de la publicaţia Click, au reclamat că senatorul PRM Corneliu Vadim Tudor şi însoţitorii săi au provocat distrugeri la maşina cu care erau, le-au stricat un telefon mobil şi le-au blocat autoturismul timp de 15 minute, până la apariţia poliţiştilor.

"Dacă fiind calitatea celor implicaţi în conflict, plângerea va fi trimisă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie", a precizat comisarul Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al poliţiei Capitalei.

Corneliu Vadim Tudor a avertizat luni, în plenul Senatului, că el şi gărzile sale sunt înarmaţi. Preşedintele PRM a lansat acest "ultim avertisment" către politicieni, ziarişti şi serviciile secrete în urma incidentului cu cei doi jurnalişti de la Click, de la Restaurantul "Casa Gorjeană".

"Aici, de la microfonul Senatului României, îi avertizez pe politicieni şi pe ziarişti şi pe cei de la serviciile secrete, implicaţi în aşa ceva, că ştiu să mă apăr. Sunt înarmat şi eu şi gărzile mele, conform legilor în vigoare, şi la primul atac de genul acesta va ieşi rău pentru cei care cred că pot închide gura unui luptător pentru libertate", a spus Vadim Tudor.

Preşedintele PRM a depus o plângere împotriva celor doi jurnalişti de la cotidianul Click, pentru încălcarea dreptului la propria imagine şi viaţă privată, vineri seară, la secţia 17 de poliţie din Capitală.

Antena3.ro

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close