Antena 3 CNN Actualitate Justiție Luju.ro: Procuroarea dată afară din DNA de Laura Codruța Kovesi se face judecător

Luju.ro: Procuroarea dată afară din DNA de Laura Codruța Kovesi se face judecător

Luju.ro: Procuroarea dată afară din DNA de Laura Codruța Kovesi se face judecător
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Sep 2017   •   16:26

Procurorul Mihaela Iorga Moraru, care a obținut suspendarea ordinului prin care a fost revocată din DNA, la cererea Laurei Codruța Kovesi, a primit aviz favorabil de la Secția pentru judecători a CSM pentru a deveni judecător, scrie Lumea Justiției.ro.

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii avizat favorabil numirea procuroarei Mihaela Iorga Moraru în funcția de judecător. Avizul vine ca urmare a cererii formulate de procuroarea Mihaela Iorga Moraru care, la scurt timp dupa ce a fost revocata din DNA de Kovesi si trimisa la Parchetul Judecatoriei Bacau, a solicitat numirea in functia de judecator la una dintre instantele arondate Curtii de Apel Bucuresti, respectiv Judecatoria Giurgiu, Judecatoria Sectorului 1, Judecatoria Sectorului 2, Judecatoria Sectorului 6, Judecatoria Cornetu, Judecatoria Oltenita, Judecatoria Slobozia, Judecatoria Videle, Judecatoria Zimnicea, Judecatoria Calarasi, Judecatoria Rosiorii de Vede si Judecatoria Turnu Magurele, notează luju.ro.

Laura Codruța Kovesi a cerut CSM revocarea din funcție a procurorilor Mihaela Iorga şi Doru Ţuluş, ca urmare a unor neînţelegeri referitoare la dosarul deschis ca urmare a apariţiei în spaţiul public a unei înregistrări dintr-o şedinţă a CSM.

De cealaltă parte, procurorii Țuluș și Iorga au sesizat Inspecția Judiciară, acuzând-o pe Kovesi că se implică în scandalul înregistrărilor din DNA.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close