Antena 3 CNN Actualitate Justiție Oamenii lui Traian Băsescu, săltaţi pe rând. Băsiştii sunt abonaţi la dosare penale

Oamenii lui Traian Băsescu, săltaţi pe rând. Băsiştii sunt abonaţi la dosare penale

Oamenii lui Traian Băsescu, săltaţi pe rând. Băsiştii sunt abonaţi la dosare penale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    25 Iul 2015   •   17:33

Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, un apropiat al primarului Gheorghe Falcă şi al lui Traian Băsescu, va afla în această seară dacă va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, aşa cum au cerut procurorii DNA.

Aşa că cercul politicienilor promovaţi de Traian Băsescu, care ajung pe mâna procurorilor, se lărgeşte în fiecare săptămână.

Pe lângă Ioţcu, ultimii intraţi în hora cătuşelor sunt Garbriel Berca, fost consilier prezidenţial şi ministru de interne şi Eugen Tomac, fost consilier al lui Traian Băsescu şi preşedinte al PMP.

Cu cât hora cătuşelor se extinde, cu atât mai reţinute sunt reacţiile fostului preşedinte jucător la vestea arestării colaboratorilor săi.

În hora cătuşelor printre cei care au fost colaboratori ai regimului Băsescu joacă deja zeci de colaboratori ai fostului preşedinte, printre care şi Theodor Berna, un alt fost consilier prezidenţial care e acuzat de evaziune şi spălare de bani, Daniel Funeriu fost ministru al Educaţiei în dosarul Microsoft, Sorin Blejnar, fost şef al fiscului acuzat de evaziune, ginerele lui Traian Băsescu, Radu Pricop, urmărit penal pentru înşelăciune, fratele fostului preşedinte, Mircea Basescu, pentru trafic de influenţă în dosarul Bercea Mondialu'.


Vezi AICI întreaga "Ediţie de weekend"

×
Subiecte în articol: dosar penal inchisoare
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close