Antena 3 CNN Actualitate Justiție Politicienii tremură în fața amenințărilor lui Secureanu: Am înregistrări cu toți

Politicienii tremură în fața amenințărilor lui Secureanu: Am înregistrări cu toți

Politicienii tremură în fața amenințărilor lui Secureanu: Am înregistrări cu toți
05 Dec 2016   •   12:10

Era imposibil de anticipat. Ceea ce părea, inclusiv pentru autorii acestor rînduri, drept cazul unui manager rapace și excentric de la un spital mediu bucureștean, se poate transforma într-o avalanșă de proporții. Care amenință să măture copaci înalți de pe ambii versanți politici, dezvăluie jurnaliștii Gazetei Sporturilor, pe tolo.ro.

Florin Secureanu este în țară, undeva la munte, și nu e singur. Îl însoțesc multe voci familiare. Este cercetat pentru ”cumpărare de influență”

”El are înregistrări audio pe care le-a făcut în acești ani cu toți contractorii și emisarii politicienilor în momentul în care le dădea bani”, declară pentru Gazetă o sursă din apropierea lui.

Secureanu vrea să-și negocieze situația cu procurorii, mai ales că, după cum ziarul a aflat abia în această noapte, el mai are un dosar la DNA! Exact un dosar de mită!

Pe 27 octombrie 2016, Tribunalul București a admis cererea DNA de a redeschide urmărirea penală în dosarul în care Florin Secureanu este acuzat de ”infracţiunea de cumpărare de influenţă” la postul de televiziune OTV.

L-a plătit pe Dan Diaconescu să-l ajute la OTV

Povestea este un mic roman în marea epopee a lui Secureanu. Pînă în februarie 2016, faptele ei au fost confuze și pentru procurori.

”Acum cîțiva ani, Florin Secureanu a cumpărat o casă pe bulevardul Pache Protopopescu. La un moment dat, el s-a certat cu proprietarul, care s-a considerat înșelat, dat afară din casă și neplătit integral, și l-a amenințat pe manager că se duce la Dan Diaconescu”, povestește o sursă a ziarului.

Inițial, televiziunea ar fi relatat cazul, dar, mai apoi, Florin Secureanu a plătit și l-ar fi făcut pe Dan Diaconescu să dea faptelor turnura care-i convenea medicului.

×
Subiecte în articol: Florin Secureanu Dan Diaconescu
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close