Antena 3 CNN Actualitate Kelemen Hunor, despre scandalul în care este implicat Laszlo Borbely: Astfel de acuzaţii pot distruge un om

Kelemen Hunor, despre scandalul în care este implicat Laszlo Borbely: Astfel de acuzaţii pot distruge un om

Kelemen Hunor, despre scandalul în care este implicat Laszlo Borbely: Astfel de acuzaţii pot distruge un om
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iul 2011   •   17:57

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor şi-a reiterat susţinerea pentru ministrul Mediului, Laszlo Borbely, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena 3. Kelemen Hunor a declarat că este convins de nevinovăţia lui Laszlo Borbely şi consideră că, în câteva zile, acuzaţiile vor fi demontate.

Întrebat dacă acuzaţiile care îi sunt aduse ministrului Borbely sunt de natură politică, Kelemn Hunor a declarat: "Dacă DNA face politică, atunci aceste acuzaţii sunt politice".

"Prin astfel de acuzaţii poţi să distrugi un om, indiferent dacă nu există dovezi sau realitatea nu corespunde cu acuzaţiile, aşa cum s-a demonstrat de foarte multe ori în aceşti 21 de ani. Acuzaţii lansate prin presă, care niciodată nu au fost susţinute şi care la tribunal nu au ajuns (...) şi oamenii au fost împroşcaţi cu noroi", consideră Kelemen Hunor.



"Eu cred că şi de data aceasta aşa se va întâmpla. În câteva zile, vor fi demontate aceste acuzaţii transpirate sau lansate în mediul public", a adăugat preşedintele UDMR.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, este implicat într-un dosar de trafic de influenţă în care este deja pus sub acuzare consilierul său, Szepssy Szabolcs. Potrivit Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Borbely ar fi beneficiat de lucrări de amenajare a unui apartament pentru a favoriza o firmă.

Firma, care aparţine lui Ioan Ciocan, ginerele deputatului PSD, Gheorghe Ciocan, ar fi realizat lucrări de amenajare în valoare de 20.000 de euro la apartamentul cuscrei lui Borbely. Ministerul Mediului nu a confirmat până în prezent informaţiile.

Miercuri dimineaţă, procurorii DNA au efectuat o percheziţie în imobilul care ar aparţine rudei ministrului Laszlo Borbely.

 

 



×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor Laszlo Borbely
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close