Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, ultimele declaraţii înainte de încheierea campaniei: Avem o şansă istorică! Voi conduce personal coagularea forțelor democratice și reformiste

Klaus Iohannis, ultimele declaraţii înainte de încheierea campaniei: Avem o şansă istorică! Voi conduce personal coagularea forțelor democratice și reformiste

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri seara, un mesaj de la Palatul Cotroceni, cu câteva ore înainte de încheierea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare.

Klaus Iohannis, ultimele declaraţii înainte de încheierea campaniei: Avem o şansă istorică! Voi conduce personal coagularea forțelor democratice și reformiste
de Georgiana Adam    |    04 Dec 2020   •   17:35

"Suntem aşteptaţi la urne pentru a decide direcţia ţării noastre pentru următorii patru ani. Există reguli sanitare stricte, bine elaborate și implementate, astfel încât în ziua votului riscul de infectare să fie redus la minimum pentru toți participanții la procesul electoral, indiferent de localitatea în care votează. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive de îngrijorare suplimentare.

Iohannis: Avem o şansă istorică

Mandatul pe care voi, dragi români, mi l-ați dat, este de a construi România Normală și sunt decis să îl duc la îndeplinire. Dar România Normală poate deveni realitate doar dacă valorificăm votul din 6 decembrie.

Urmează patru ani fără alte alegeri, avem deci o șansă istorică la o guvernare stabilă, care să pună în practică acele măsuri de reformă mereu amânate, dar esențiale pentru dezvoltare.

Ca acest lucru să fie posibil, votul din 6 decembrie trebuie să conducă la constituirea unei majorități solide, capabile și dornice să lucreze în beneficiul românilor.

Iohannis: Voi conduce personal efortul de coagulare a forţelor democratice şi reformiste

Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forțelor democratice și reformiste, care se angajează la progresul României.

Totodată, 6 decembrie este ziua în care România poate în sfârșit să se despartă definitiv de cei care au ținut-o în subdezvoltare și au încercat s-o deraieze de la parcursul său european și democratic. Pentru a intra într-o nouă etapă, de prosperitate și dezvoltare, România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi.

Dragi români, pe 6 decembrie vă aștept pe toți la vot!", şi-a încheiat Klaus Iohannis mesajul.

.

Iohannis, declaraţia de joi: Mergeţi la vot, să nu câştige PSD

De la centrul de vaccinare Romexpo, Iohannis a îndemnat, joi, românii să meargă la vot pentru a evita situaţia din 2016, când PSD a câştigat alegerile pe fondul unei prezenţe reduse la vot.

De asemenea, preşedintele a spus că PNL se află pe primul loc în sondaje, că îl bucură această situaţie şi că şi-ar dori ca liberalii să câştige alegerile parlamentare.

Ştire în curs de actualizare

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close