Antena 3 Actualitate Klaus Iohannis, anunț despre alegerile locale: Să fim realişti. Nu există scenariu cu risc zero!

Klaus Iohannis, anunț despre alegerile locale: Să fim realişti. Nu există scenariu cu risc zero!

26 Aug 2020   •   18:23
Klaus Iohannis, anunț despre alegerile locale: Să fim realişti. Nu există scenariu cu risc zero!
Sursa foto: Hepta

Klaus Iohannis a ținut miercuri o conferință de presă. Președintele a declarat că se vor lua măsuri de informare a populației cu privire la modul de organizare a alegerilor locale. 

”Trebuie să fim realiști. Un scenariu cu risc zero nu există, dar dacă toate aceste măsuri speciale sunt înțelese, însușite și aplicate atât de organizator, cât și de cetățeni, riscul poate fi redus la un minim.

Tocmai de aceea am solicitat Guvernului să inițieze o campanie de comunicare și informare cu privire la aceste proceduri, astfel încât toată lumea să știe ce trebuie să facă, ce este permis și ce nu, atât pe perioada campanie, cât și în ziua votului. Fac un apel la responsabilitate”, a declarat Klaus Iohannis într-o conferință de presă. 

Președintele, apel la români: Este important ca voi să decideţi

"Dragi români, este important ca voi să decideţi cine va conduce comunitatea în care trăiţi în următorii 4 ani. Să îi alegeţi în cunoştinţă de cauză pe cei care vă inspiră încredere şi care sunt competenţi şi pot aduce dezvoltarea în oraşele, municipiile, în comunele în care locuiţi", a spus Klaus Iohannis.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close