Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis convoacă CSAT pe tema planului de înzestrare a Armatei. Şedinţa, programată pentru marţi

Klaus Iohannis convoacă CSAT pe tema planului de înzestrare a Armatei. Şedinţa, programată pentru marţi

Klaus Iohannis convoacă CSAT pe tema planului de înzestrare a Armatei. Şedinţa, programată pentru marţi
28 Iul 2017   •   12:37

Președintele Klaus Iohannis a convocat pentru marți o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pe tema planului de înzestrare a Armatei.

”Marți, 1 august a.c., începând cu ora 15:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc ședința Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Președintele României, domnul Klaus Iohannis. Pe ordinea de zi a ședinței se va afla prezentarea Planului de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2017-2026”, se arată într-un comunicat postat pe presidency.ro.

Ministrul Apărării Naționale, Adrian Țuțuianu, a declarat, într-o intervenție telefonică la Obiectiv, de la Antena 3, că în ședința CSAT de marți va fi aprobat planul de înzestrare a Armatei României pentru perioada 2017-2026, prezentat președintelui într-o întâlnire anterioară.

Despre rachetele Patriot

”România are nevoie să își consolideze sistemul de securitate națională, în special pe această componentă: rachete, avioane de luptă, elicoptere de luptă, mijloace moderne care, pe de o parte sunt extrem de utile în eventualitatea unui conflict, dar sunt și elemente de descurajare a celor care ar putea să gândească să aibă acțiuni agresive împotriva României. Înseamnă o consolidare a flancului estic al alianței, lucru care ne interesează în mod deosebit. România va deveni pilonul principal în zona Mării Negre”, a spus ministrul Adrian Țuțuianu.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close