Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis a jucat golf în ziua în care s-au comemorat 6 ani de la Colectiv

Klaus Iohannis a jucat golf în ziua în care s-au comemorat 6 ani de la Colectiv

Președintele Klaus Iohannis a jucat golf la Pianu de Jos, în județul Alba, ieri, în ziua în care s-au comemorat șase ani de la incendiul din Clubul Colectiv.

Klaus Iohannis a jucat golf în ziua în care s-au comemorat 6 ani de la Colectiv
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2021   •   22:05

Informația, obținută de G4Media, nu a fost până la momentul publicării confirmată sau infirmată de administrația prezidențială, deși a fost solicitat un punct de vedere. Nici administratorul terenului de golf, Werner Keul, nu a răspuns.

Ieri, 30 octombrie, s-au împlinit șase ani de la incendiul de la clubul Colectiv. A fost pentru prima dată când președintele Klaus Iohannis nu s-a deplasat la locul tragediei, ci a trimis o coroană de flori depusă de consilierul de stat Cătălina Galer, mai transmite sursa citată anterior.

Omagiu pentru victimele Colectiv, la Curtea de Apel București. Rudele decedaților, întinse pe scări și acoperite cu cearceafuri albe

La șase ani de la tragedia Colectiv, 65 de familii au rămas cu inimile frânte. Odată cu ei, alte milioane de oameni au simțit deznădejde când au văzut că un proces poate fi tergiversat timp de șase ani.

Un lanț uman a fost format în memoria victimelor în fața Curții de Apel București. Pe trepte s-au aflat fotografiile celor decedați, iar rudele, acoperite cu cearșafuri albe, s-au întins în dreptul acestora.

George Iancu, tatăl lui Alexandru Iancu, tânărul de 22 de ani care și-a pierdut viața în incendiul de la Clubul Colectiv, susține că există probe pentru ca vinovații pentru tragedie să fie pedepsiți, însă nu se dorește acest lucru:

„În continuare se moare în țara asta din cauza unor politicieni  care nu sunt în stare să ia decizii care să ne ajute să trăim în condiții de siguranță. Viața și sănătatea sunt garantate în Constituție. Este flagrant încălcată de acești indivizi care zac în Curtea de Apel și în tribunalele țării. Au dosare, au probe, nu vor să găsească vinovații. Nu vor ca în România să nu se mai moară degeaba.”

×
Subiecte în articol: golf colectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close