Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, mesaj pentru Erdogan după cutremurul tragic care a lovit Turcia: "Am fost profund îndurerat. Vă asigur de susţinerea mea şi a poporului român pentru depăşirea acestui moment dificil"

Klaus Iohannis, mesaj pentru Erdogan după cutremurul tragic care a lovit Turcia: "Am fost profund îndurerat. Vă asigur de susţinerea mea şi a poporului român pentru depăşirea acestui moment dificil"

Președintele Klaus Iohannis s-a declarat îndurerat de urmările tragice ale cutremurului din Turcia și i-a transmis un mesaj de condoleanțe președintelui Recep Tayyip Erdogan pentru familiile victimelor decedate. 

Klaus Iohannis, mesaj pentru Erdogan după cutremurul tragic care a lovit Turcia: "Am fost profund îndurerat. Vă asigur de susţinerea mea şi a poporului român pentru depăşirea acestui moment dificil"
Sursa foto: foto- presidency.ro
de Claudia Simion    |    25 Ian 2020   •   16:36

"Am fost profund îndurerat de tragedia produsă de cutremurul care a lovit estul Turciei, soldat cu numeroase pierderi de vieţi omeneşti şi prejudicii materiale considerabile. În aceste clipe dificile, vă transmit din partea mea şi a poporului român întreaga noastră compasiune. Gândurile noastre se îndreaptă către cei care au fost răniţi şi către familiile care i-au pierdut pe cei dragi. Vă asigur, domnule Preşedinte, de susţinerea mea şi a poporului român pentru depăşirea acestui moment dificil pentru naţiunea dumneavoastră", se arată în mesajul preşedintelui Iohannis, dat publicităţii de Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, și ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a transmis sâmbătă o scrisoare de condoleanţe omologului său turc, Mevlut Cavusaglu.

În urma cutremurului, zeci de persoane au murit, aproximativ 1000 au fost rănite și numeroase clădiri au fost distruse. 

Citiți și Cutremur de 6,8 grade în estul Turciei. Mai multe persoane au murit, iar numeroase clădiri au fost distruse

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close