Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis nu şi-a preluat reşedinţa oficială. Motivele ar putea ţine de securitate

Klaus Iohannis nu şi-a preluat reşedinţa oficială. Motivele ar putea ţine de securitate

Klaus Iohannis nu şi-a preluat reşedinţa oficială. Motivele ar putea ţine de securitate
28 Noi 2015   •   21:42

Un document incendiar de la Crotroceni arată că preşedintele României, Klaus Iohannis, nu a preluat nici până în prezent reşedinţa sa oficială. Răspunsul lui Iohannis arată că şeful statului nu a avut nicio "solicitare personală" în acest sens, potrivit romaniatv.net.

Şeful statului nu şi-a preluat reşedinţa oficială de mai bine de un an. Într-un document oficial de la Cotroceni se arată că Iohannis nu s-a mutat la Vila Lac 3 pentru că nu a avut nicio "solicitare personală" în acest sens.

Preşedintele României ar putea fi notificat în acest sens de către RAPPS, regie care se ocupă de administrarea unor astfel de reşedinţe ale demnitarilor. Până astăzi, preşedintele nu a avut niciun răspuns oficial referitor la această chestiune.

Invitat în emisiune la România TV, Sorin Roşca Stănescu a vorbit despre eventuale amenajări legate de securitatea preşedintelui ţării, care s-ar putea afla la originea nepreluării reşedinţei. "Ar putea fi vorba despre un adăpost special, de pildă, cum se întâmplă şi în alte ţări" care ar treui să fie amenajat, a adăugat jurnalistul.



×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close