x close

Klaus Iohannis se întâlneşte cu preşedintele Ucrainei, la Conferinţa de securitate de la Munchen

de A.M.P    |    13 Feb 2016   •   10:05
Klaus Iohannis se întâlneşte cu preşedintele Ucrainei, la Conferinţa de securitate de la Munchen 482 Foto: Agerpres

Preşedintele Klaus Iohannis are programată pentru sâmbătă o întâlnire cu preşedintele Ucraunei, Petro Poroşenko, în marja Conferinţei pentru securitate de la Munchen, a anunţat vineri Administraţia Prezidenţială.

Preşedintele va susţine, în cadrul conferinţei, că sancţiunile impuse Rusiei pot fi ridicate treptat, doar dacă vor fi implementate acordurile de la Minsk, însă nu se pune problema ridicării sancţiunilor în momentul de faţă, potrivit unor surse oficiale de la Palatul Cotroceni.

Iohannis va avea o alocuțiune în cadrul panelului de discuţii cu tema "Între reasigurare și reangajare Viitorul NATO", după întrevederea cu Poroşenko.

În programul preşedintelui sunt prevăzute şi întâlniri bilaterale cu mai mulţi oficiali europeni. La eveniment vor participa şefi de state, premieri, miniştri ai Apărării, miniştri de Externe, comisari europeni, dar şi oficiali din state non-europene.

"Aflată la cea de-a 52-a ediţie, această manifestare este considerată cel mai relevant forum internaţional pe tema politicii de securitate, care reuneşte anual înalţi oficiali şi analişti politici", potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Citeşte mai multe despre:

Klaus Iohannis Ucraina
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati