Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, tur de forță în campanie. Planul de ultimă oră al Președintelui

Klaus Iohannis, tur de forță în campanie. Planul de ultimă oră al Președintelui

Klaus Iohannis, tur de forță în campanie. Planul de ultimă oră al Președintelui
06 Mai 2019   •   17:14

Preşedintele Klaus Iohannis va merge la mitingurile PNL din Bucureşti şi din ţară. Cu o zi înainte de summitul european, preşedintele va participa la o şedinţă a Biroului Executiv al PNL, organizată chiar la Sibiu. 

Conducerea PNL se reuneşte în doua sedinte consecutive ale Biroului Executiv si Biroului Politic în care stabilesc liniile principale ale mesajelor pe care le vor transmite la summitul PPE de la Sibiu. Pe 8 mai, cu o seara înaintea Consiliului European prezidat de Klaus Iohannis, liberalii au și ei o întrevedere politica în cadrul careia Justiția și referendumul lui Iohannis vor fi probabil principalele teme pe care le vor aborda. 

Surse din PNL au declarat că Orban va ieși luni cu un mesaj de atac la adresa lui Liviu Dragnea și a PSD care pregătesc un miting paralel la Iași în ziua cu summitul UE.

în plus, în ședințele de luni, Ludovic Orban va trașa și targeturile pentru alegerile europarlamentare pentru fiecare organizatie în parte. 

Asta dupa ce Rareș Bogdan, deși nu are nici o funcție de conducere i-a amenințat sâmbătă, pe membrii partidului, inclusiv pe liderii de filiale, care nu vor face campanie pentru europene, că "vor avea de suferit direct". 

În acest caz, candidatul PNL a precizat ca va cere "excluderi" și dizolvarea organizațiilor. Rareș Bogdan a participat la o dezbatere cu Diaspora din Marea Britanie, organizată de PNL în Luton. 

Întrebat de un participant la dezbatere de ce nu se implică în campanie, membrii PNL cu funcții de conducere, mai ales de la sate, Rareș Bogdan a spus că va cere excluderea celor care fac "răfuieli" cu liderul partidului sau alți colegi și care nu au acțiuni în campania electorală.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close