Antena 3 CNN Actualitate La aeroportul din Timişoara actele se verifică sporadic

La aeroportul din Timişoara actele se verifică sporadic

La aeroportul din Timişoara actele se verifică sporadic
24 Aug 2007   •   03:52

74 de pasageri ai unei curse charter venite din Grecia au intrat în România fără a fi controlaţi de Poliţia de Frontieră la sosirea pe Aeroportul Internaţional ?Traian Vuia? Timişoara. ?Minunea? s-a petrecut, miercuri seara, la ora 23, când dinspre Insula Zakynthos a venit o cursă a companiei aeriene Carpatair, care i-a transportat acasă pe românii care şi-au petrecut concediul acolo.

La intrarea în terminalul de sosiri al aeroportului, turiştii, printre care se afla şi primarul Timişoarei Gheorghe Ciuhandu împreună cu soţia, au fost întâmpinaţi de două gherete goale în care erau doar calculatoarele pornite. După câteva secunde de uimire, valul de turişti a trecut de respectivul punct, intrând practic în ţară fără a fi întrebaţi de vreun poliţist de frontieră cine sunt.

Singurul lucru care i-a oprit pe turişti să plece fără ca măcar să vadă vreun om al legii au fost bagajele pe care au trebuit să le aştepte. Mai uimit decât turiştii a fost căpitanul aeronavei care, la intrarea în ţară, a vrut să-i salute pe poliţiştii de frontieră, care nu şi-au făcut însă apariţia.

Citiţi articolul complet în Gândul

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close