Antena 3 CNN Actualitate La Baby Expo, Ziua Copilului este în fiecare zi!

La Baby Expo, Ziua Copilului este în fiecare zi!

La Baby Expo, Ziua Copilului este în fiecare zi!
21 Sep 2008   •   13:39

La Baby Expo continuă distracţia! În fiecare zi a Salonului dedicat copiilor şi părinţilor, au loc competiţii cu premii atractive, conduse de maestrul de ceremonii Marcellino (foto), de la Johnny Ballony. Dis-de-dimineaţă, cei mai mici dintre vizitatori au şansa să se întreacă pe o pistă specială: copiii până la un an care au desluşit tainele mersului de-a buşilea câştigă premiile Nestlé:

Competiţia bebeluşilor care merg de-a buşilea





După vârsta de un an, cei mici cuceresc noi culmi: tricicletele. Din acest motiv, Kinder oferă propria competiţie, unde copiii ? ajutaţi de tătici sau mămici, după caz ? ocolesc jaloane cu tricicletele, doi câte doi:

Competiţia piticilor pe triciclete





Pentru prima dată la Baby Expo, s-a dat startul la concursul Salsa Baby. Mămici cu bebeluşi în port-bebe învaţă paşii alături de antrenorii de la Clubul de dans Phoenix şi câştigă premiile Mustela şi Lyada Euro:

Salsa Baby



Pentru cei care nu au fost suficient de rapizi la înscriere, Salonul Baby Expo oferă o nouă şansă la ediţia de iarnă, ce va avea loc între 20 şi 23 noiembrie 2008, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

TOTUL PENTRU COPIII NOŞTRI

COPIII BABY EXPO

Ella Moroiu, Antena3.ro

×
Subiecte în articol: phoenix
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close