Antena 3 CNN Actualitate Imediat după căsătorie a aflat că soțul e pedofil. Ce a urmat este incredibil

Imediat după căsătorie a aflat că soțul e pedofil. Ce a urmat este incredibil

Imediat după căsătorie a aflat că soțul e pedofil. Ce a urmat este incredibil
Sursa foto: foto: pixabay.com
07 Apr 2016   •   17:22

Coșmar pentru o britanică de 24 de ani care a crezut că și-a găsit dragostea vieții. Imediat după nuntă, fata a aflat că s-a căsătorit cu un pedofil, scrie Libertatea.

Jazmin Cullen recunoaște că s-a îndrăgostit până peste cap de Jason, un tânăr de 31 de ani pe care abia îl cunoscuse. A acceptat după doar câteva luni să se și mărite cu el, apoi au plecat în luna de miere. În cele mai frumoase zile de după nunta lor, Jazmin l-a prins însă pe Jason în timp ce descărca de pe internet fotografii pornografice cu fetițe și băieței.

Șocată de descoperirea sa, Jazmin l-a reclamat pe soțul său, iar ceea ce a urmat a fost cutremurător. Oamenii legii au găsit în calculatoarele acestuia peste 8.000 de imagini cu minori abuzați, pe care acesta de colecționa și le folosea pentru schimburi cu alți pedofili din lume.

”Părea un om atât de normal și de fermecător, încă îmi e greu să cred că este aceeași persoană”, povestește Jazmin, care nu a reușit nici până astăzi să divorțeze de bărbatul său, deși au trecut de atunci cinci ani. Jason s-a folosit de mai multe chichițe judecătorești pentru a tărăgăna procesul.

×
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close