Antena 3 CNN Actualitate La Cluj apare prima bere dedicată studenţior

La Cluj apare prima bere dedicată studenţior

La Cluj apare prima bere dedicată studenţior
12 Sep 2007   •   09:12

Universitatea de Ştiinţe Agricole din Cluj se va număra în viitorul apropiat printre producătorii locali de bere, dispunând în acest sens de brandul propriu, Student. Ţinta imediată a ineditului fabricant este să alimenteze piaţa campusurilor universitare ale oraşului. Beneficiind de un parteneriat cu producătorul naţional Ursus Breweries, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Cluj intenţionează, ca până la sfârşitul acestui an, să intre în rândul producătorilor de bere, anunţă Adevărul. Ţinta conducerii facultăţii este ca, în următorii ani, berea produsă în laboratoarele proprii să fie comercializată în campusurile universitare ale oraşului.

Veniturile ce urmează să fie obţinute pe baza acestui business vor acoperi toate costurile activităţii de cercetare din domeniul producerii berii, dar şi a diverselor activităţi în schimburile de experienţă cu universităţile străine ale asociaţiilor de studenţi agronomi.

Deşi produsele Universităţii Agricole încă nu au fost lansate pe piaţa locală, primul pas în încercarea promovării acestora va fi făcut în perioada 4-6 octombrie, când atât sortimentele de bere blondă, cât şi cel brun vor fi degustate de specialişti din domeniul industriei alimentare în cadrul unor sesiuni organizate în laboratoarele universitare.

×
Parteneri
Candidat la primarie, prins în flagrant când dădea șpagă
x close