Antena 3 CNN Actualitate La patruzeci de zile de la moartea lui George Naghi, copiii lui par să se fi împăcat

La patruzeci de zile de la moartea lui George Naghi, copiii lui par să se fi împăcat

La 40 de zile de la moartea milionarului George Naghi, urmaşii săi par să fi găsit calea spre împăcare. Măcar de ochii lumii. Doru, băiatul fondatorului Aldis a stat alături de sora sa vitregă la parastasul părintelui său. El nu a moştenit nimic din averea estimată la zeci de milioane de euro.

La patruzeci de zile de la moartea lui George Naghi, copiii lui par să se fi împăcat
de N.B.    |    17 Sep 2011   •   22:11

Un sobor de 4 preoti a ţinut slujba de pomenire a lui George Naghi. Rude şi prieteni apropiaţi s-au adunat la ferma familiei de lângă oraşul Călăraşi. Doru Naghi a stat tot timpul slujbei lângă Gina, fiica vitregă a milionarului. Tânăra se ocupă acum de afacerile construite de George Naghi. A lipsit de la ceremonie Alina, soţia fondatorului Alids. Încă se recuperează după accidentul nautic de pe 7 august şi se deplasează cu ajutorul unui cadru metalic.

La biserica din centrul Călăraşiului, cei doi fraţi au venit separat. Nu au stat alături şi nu au discutat unul cu altul. Aceeaşi a fost situaţia şi la cimitir. Gurile rele au vorbit de un război în sânul familiei. Milionarul şi-a lăsat averea soţiei şi fiicei vitrege. Până acum, Doru nu a contestat în instanţă actul notarial.

Cu doar câteva ore înainte de parastasul pricinuit de cele 40 de zile împlinite de la moartea lui George Naghi, una din nepoatele milionarului a lansat o carte în memoria acestuia.

După ce-şi va reveni complet, Alina Naghi va fi audiată de cei care anchetează accidentul de pe 7 august. Soţia milionarului le-a povestit apropiaţilor filmul tragediei. George Naghi s-a ridicat în şalupă pentru a-i arăta care e poziţia corectă. Viteza era însă prea mare iar milionarul n-a mai putut controla şalupa. S-au izbit violent de mal.

×
Subiecte în articol: George Naghi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close