Antena 3 CNN Actualitate "Fă-ne să ne trezim din acest coșmar". Lacrimi şi durere după moartea lui Alin, tatăl unei fetiţe de câteva luni

"Fă-ne să ne trezim din acest coșmar". Lacrimi şi durere după moartea lui Alin, tatăl unei fetiţe de câteva luni

Lacrimi şi durere pentru mai multe familii din Satu Mare, după moartea lui Alin, un tânăr de 26 de ani, căsătorit de un an şi tatăl unei fetiţe de numai câteva luni.

"Fă-ne să ne trezim din acest coșmar". Lacrimi şi durere după moartea lui Alin, tatăl unei fetiţe de câteva luni
Sursa foto: Facebook
de Vasile Dale    |    16 Oct 2022   •   18:48

O nenorocire a lovit ca un fulger mai multe familii din Satu Mare. Un tânăr de 26 de ani, tatăl unei fetiţe de doar câteva luni, s-a stins din viaţă în urma unui cumplit accident care a avut loc sâmbătă seara.

Tragedia a avut loc în localitatea Hodisa, atunci când Alin a fost prins sub un tractor răsturnat. Pompierii din cadrul ISU Someş au intervenit şi l-au scos pe tânăr de sub tractor, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Alin se căsătorise în toamna anului trecut şi avea acasă o fetiţă de doar câteva luni. Îndurerată, soţia lui a postat pe internet un mesaj prin care îşi ia rămas-bun de la cel care i-a jurat iubire veşnică.

"După cum toamna copacii se despoaie de frunze, așa și viața noastră merge spre cădere!

Dragul nostru tătic, iubirea vieții mele, puterea noastră, stâlpul casei, azi ne-a părăsit și ne-ai lăsat fără nici o putere Cum ai putut? Nu te-ai gândit să lupți pentru minunea din viața noastă? Doamne, de ce nouă? De ce nu l-ai mai lăsat să ne bucurăm împreună de minunea noastră, Victoria. Ce o să ne facem fără tine? Cum o să rezist?

Tăticul nostru, haide acasă! Fă-ne să ne trezim din acest coșmar groaznic. Noi te iubim până la nesfârșit! Cu cine o să se joace Victoria în fiecare zi? Abia așteaptam să vii acasă lângă noi! Vai, dragul nostru, știm că de acolo dintre îngeri o să-ți ocrotești fetița și întreaga familie! Bunul Dumnezeu să te așeze în dreapta Sa și să ştii că te vom iubi și îți vom duce amintirea mai departe!

Ai fost și vei rămâne cel mai bun soț și tată din întreaga lume! Nu vom uita niciodata veselia si gingasia fiintei pe care azi am pierdut-o cu totii”, a scris îndurerată soţia tânărului, într-o postare pe Facebook.

„După cum toamna copacii se despoaie de frunze, așa și viața noastră merge spre cădere!”? Dragul nostru tătic, iubirea...

Publicată de Natalia Atudosiei pe Sâmbătă, 15 octombrie 2022

×
Subiecte în articol: Satu Mare ISU Someş
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close